Válassz egy tarot kártyát és olvasd el a jövőd titkait


2 hozzászólás
Categories : Tarot

1-es kártya:

Ez a kártya az erőt, a bátorságot, a kitartást, a harcot és az őszinteséget jelképezi. Képes vagy bonyolult problémákat megoldani, viszonylag rövid idő alatt, anélkül, hogy tanultál volna erre bármilyen klasszikus problémamegoldó technikát. Nem kizárt, hogy egy új országban fogsz új életet kezdeni.

2-es kártya:

A Nap új kezdetet és fejlődést jelent minden téren. Olyan lehetőségek köszönhetnek be az életedben, amelyeket nem tudsz visszautasítani. Az életed hamarosan teljesen új fordulatot vesz, készülj fel időben erre.

3-as kártya:

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy mindig a saját megérzéseidre alapozz, ha döntések meghozatala előtt állsz. A jövődet csak úgy tudod felépíteni, ha az életedet te irányítod. Több minden közül kell majd jól választanod.

4-es kártya:

Ez a kártya arra utal, hogy új életet kell kezdened. Sokan azt gondolják, hogy ez a kártya a fizikai halált jelenti, de a tarot sosem utal arra, hogy ki és mikor fog eltávozni az élők sorából. Betegségeket, nehézségeket, akadályokat viszont előrejelezhet. Sokszor a gyógyulási folyamat csak akkor következhet be, ha kilépsz egy mérgező kapcsolatból, vagy a munkahelyedről, amit gyűlölsz.

2 comments on “Válassz egy tarot kártyát és olvasd el a jövőd titkait

  Ilona Kücsönné Kovács

  • 2020-04-13 at 9:09 du.

  Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Kata

  • 2020-07-21 at 8:13 du.

  Köszönöm!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X