Válassz egy tarot kártyát, elárulja milyen lesz a közeljövőd

Első lap

Néhány összefüggésre fény derülhet, ha például nem mondja ki azonnal, amit gondol! Alkalomadtán tartson némi önvizsgálatot is! Lehet, hogy nemcsak a párja hibás, ha a kapcsolata éppen mélypontra zuhant. Munkában lelassult, talán a tavaszi fáradtság, vagy a felszedett kilók száma lehet az oka. Hétvégén vegyen egy lottót, kaparós sorsjegyet, vagy hasonlót, van némi esélye, hogy Fortuna kegyes lesz önhöz!

Második lap

Ne hagyja magát felidegesíteni! Legyen nyugodt, tegye a dolgát, és ne akarjon naponta grandiózus csodát művelni! Türelemmel hallgassa meg mindazokat, akik meg akarják osztani önnel örömüket, bánatukat, kétségeiket. Vegye úgy, hogy ez is egyfajta elrendeltetés isteni terve. Szerelme a mostaninál sokkal több törődést, és – urambocsá’ – testiséget vár. Ennek hiánya még a munkájára is kihat, pedig főnöke dühös lesz, ha hibázik.

Harmadik lap

Ahogy változik az idő és telnek a napok, egyre jobban várja a tavaszt. A megújulást szinte mindenben reméli, párkapcsolatban, munkában egyaránt. Jók a megérzései. Fontos: amikor jönnek a lehetőségek, ne blokkoljon le, ne puskázza el azokat! Lesz köztük több olyan is, ami nem visszatérő alkalom. Az ég megáldotta olyan képességekkel, melyeket okosan kihasználva sikeres ember lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .