Szombati nap angyali üzenete: Béke


3 hozzászólás
Categories : Cikkek

A Béke lapja nagy átalakulás idejét jelzi előre.

Ez az az időszak, mikor hátrahagyhatsz minden helyzetet és tapasztalatot, mely többé már nem szolgál téged. Életed jelenlegi szakaszán már túlnőttél, és készen állsz, hogy továbblépj. Elérkezett az új kalandok ideje, melyek gazdagítják a célod, és lehetővé teszik a fejlődésed, ahogy a hernyó is pillangóvá alakul át.
Gyakran mikor ezt a kártyát húzzák, már számítottak a változásra. Lehet, hogy nagy megkönnyebbülés kíséri a bekövetkezését, lehet, hogy szomorúság. Azrael arkangyal szeretettel és könyörülettel tárja ki feléd karjait, és segít neked az átmeneti szakaszban. Adj időt magadnak, hogy minden érzést jóindulattal és szeretettel élhess át.

A kártya további jelentései: Élvezd az új viradatot. Engedd el a múltat. Engedd el, és engedd be Istent.

Azrael arkangyal csodálatos és rendkívül elegáns angyal, aki azokon segít, akik valamilyen veszteséget élnek át. Mikor Azraelt szólítod, mintha két nagy szerető kar fonódna köréd a mennyből, hogy vigaszt és támogatást nyújtson. Kérd Azrael arkangyal segítségét, mikor el kell engedned egy helyzetet, vagy életednek egy olyan részét, mely már nem szolgál téged.

3 comments on “Szombati nap angyali üzenete: Béke

  • 2020-04-11 at 5:20 du.

  Nagy Zsoltne

  Szobonya Vivien

  • 2020-04-11 at 7:43 du.

  Szeretettel, alázattal és hálával köszönöm szépen.

  Annamaria

  • 2020-04-11 at 9:45 du.

  Istenem,legyen meg a Te szent teremto akaratod!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X