Szombati Horoszkóp “Szombaton érdemes lenne változtatnod valamin az életedben…”

Szombati Horoszkóp “Szombaton érdemes lenne változtatnod valamin az életedben…”

Napi horoszkóp Kos

Több figyelemre vágysz szombaton. Ma arra vágysz, hogy a szeretteid csillogó szemmel hallgassanak, és mindenki nagyokat nevessen a sztorijaidon. Jó beszélgetésekre vágysz, de ez alatt most azt érted, hogy te jól kibeszélheted magad. Fontos, hogy értsd: erre ma nem lesz mindenki vevő. De megtalálhatod azt a közönséget, aki csillogó szemmel meghallgat.

Napi horoszkóp Bika

Mindig azt gondoltad, hogy szombaton majd jól kipihened magad, de erre fel ma is rengeteg programot, feladatot és megoldandó helyzetet terveztél magadnak. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy észrevedd: Te vagy a legnagyobb hajcsár önmagad számára. Te agy az, aki túlhajszolod magad, és következésképpen az is te lehetsz, aki engedélyez önmagadnak egy kis pihenést és felüdülést.

Napi horoszkóp Ikrek

Azon gondolkozol, hogy hogyan mondj el valakinek valamit. Azon elmélkedsz, hogy szabad-e azokat a szavakat használnod, amiket máskor használnál, vagy inkább más szavakkal, óvatosabb megfogalmazással kell-e dolgoznod. Vigyázat, ha túl sokat óvatoskodsz a megfogalmazással, akkor talán nem értik meg mások a mondandódat. Ha kell, ma kérj segítséget a megfelelő szavak megtalálásához egy barátnődtől.

Napi horoszkóp Rák

Szombaton érdemes lenne változtatnod valamin az életedben. Hogy őszinték legyünk talán már karácsony óta érzed azt a késztetést, hogy megváltoztass valamit, egy új napirendet vagy egy új heti beosztást alakíts ki. Ez a vágy januárban halványodni kezdett benned, és szinte már elillant. Ma azonban még utána nyúlhatsz, ma még felerősítheted ezt a vágyat, és megváltoztathatod a napjaidat.

Napi horoszkóp Oroszlán

Nem mindenki érti a humorodat, és ennek az a legfőbb oka, hogy túl csavaros az észjárásod. Olyan módon haladsz a gondolatmeneteidben, hogy azt mások nem feltétlenül tudják követni szombaton. Ha még a vicc kedvéért a dolgok fonákját is nézed, azzal teljesen összezavarod az embereket magad körül. Ma fogalmazz egyszerűbben és csak azzal viccelj, aki érti a humorodat.

Napi horoszkóp Szűz

Szükséged van arra, hogy meghúzd a határaidat szombaton. Szükséged van arra, hogy ne hagyd másoknak, hogy elvigyék a figyelmedet, vagy az energiádat. Úgy tűnik, hogy most sokan akarják megszerezni a figyelmedet, és sokan várnak arra, hogy megold a problémáikat. Neked azonban magadra és a családodra kellene koncentrálnod ma. Minden más helyzet ráér hétfőig.

Napi horoszkóp Mérleg

Van egy olyan érzésed, hogy valaki csak ki akar használni, és rá akar venni arra, hogy azt tedd, ami neki a legjobb. Nem biztos, hogy ez neked is jó, és a személyes hiúságodat is sérti, ha valaki manipulálni akar. Ne állj bosszút a manipulálón, de egy kicsit azért eljátszatod azt, hogy hatással volt rád, amit mondott. Aztán persze az utolsó pillanatban cselekedj úgy, ahogy valójában akarsz!

Napi horoszkóp Skorpió

Ez a hét úgy elszalad veled, hogy szinte észre sem vetted. Na jó, még van két nap a hétből. Ezt a hétvégét egészen pontosan arra kellene használnod, hogy szánj időt magadra. Ülj le egy jegyzetfüzettel, és írd össze, hogy a következő három hónapban mi mindent akarsz elérni, és mi mindent szeretnél megcsinálni. Töltsd tervezéssel ezeket a napokat!.

Napi horoszkóp Nyilas

Valaki nagy ígéreteket szeretne belőled kicsikarni, és arra vágyik, hogy igazán nagy szavakat használj vele kapcsolatban. Ez azonban szerencsére távol áll a te terveidtől. Szerencsére egyáltalán nem tervezed azt, hogy nagy szavakkal, és hamis ígéretekkel kápráztass el másokat. Szombaton ragaszkodj az őszinteséghez, és ragaszkodj azokhoz az ígéretekhez, amelyeket be tudsz tartani.

Napi horoszkóp Bak

Szombaton érdemes lenne a tanulással foglalkoznod. Ma érdemes lenne beleásnod magadat olyan ismeretekbe, amelyek megszerzésébe korábban már szántál időt, de vagy nem fejezted be azt a tanfolyamot, vagy nem volt azóta időd a gyakorláshoz. Minden, amit ma tanulsz, vagy amit ma gyakorolsz az hosszan beépül a tudástáradba, és megkönnyíti az életedet is.

Napi horoszkóp Vízöntő

Úgy osztod be az idődet szombaton, ahogy senki más sem. Ma képes vagy arra, hogy ebbe a rövidke napba belesűríts minden fontos teendőt, amit a hétvégére szántál. Lehet, hogy holnapra egy vészforgatókönyvre is szükséged lesz, hiszen már ma megcsinálod mindazt, amit csak vasárnap akartál. Ha így alakul, ne felejtsd el, hogy vannak könyvek, amikre eddig nem jutott időd.

Napi horoszkóp Halak

Jó sok mondanivalód van szombaton. Most érdemes az üzenetedet, a mondanivalódat írásban átadni másoknak. Szóval érdemes leveleket írnod. Fontod, hogy minden egyes leveledet a szeretet hassa át. Azaz nem kioktató irományokra, és bonyolult magyarázatokra van szükségük az ismerőseidnek, hanem rövid és egyszer szeretetüzenetekre.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2019 TarotGuru · Crumbs Theme by WPCrumbs
X