Szombati horoszkóp, Április 11., Jó lehetne a mai napod, ha…


0
Categories : Horoszkóp

Kos

Sokan tisztelnek és elismerik a képességeidet, de ez neked nem elég. Többet akarsz. Ma kifejezetten idegesítenek azok a kollégáid, akik nem borulnak a csodálattól ájultan lábaid elé. Bizony, nem kaphatsz meg mindent, még te sem.

Bika

Hangulatod ma kissé visszafogott, nosztalgiázni lenne kedved. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, jó lenne megosztani valakivel és együtt visszatekinteni az eseményekben gazdag napokra. Akkor mire vársz? Hívd fel!

Ikrek

Ma sok bosszúság érhet, bizonyos adminisztrációs nehézségek meghiúsítják nagyszabású terveidet. Nem biztos, hogy jó ötlet jogi kiskapuk és befolyásos kapcsolatok után kutatni, most jobban jársz azzal, ha az egyenes úton maradsz.

Rák

Munkahelyeden ma igencsak kellemetlen atrocitások érhetnek, olyan váratlan támadásoknak lehetsz kitéve, amelyekre egyáltalán nem számítottál. Ráadásul az a munkatársad fordulhat most ellened, akiben eddig feltétel nélkül megbíztál.

Oroszlán

Ma szerelmes hangulatban lehetsz. Élvezd végre az életet, add át magad az érzéseidnek és a feltörő szenvedélyes vágyaidnak. Ne tartsd vissza magad, szenvedtél már épp eleget. Engedélyezhetnél magadnak egy kis boldogságot.

Szűz

Ma remek esélyeid vannak a kreativitásod és képzelőerőd kibontakoztatására, de a megvalósulás még odébb van, addig számos akadályt is le kell küzdened. Maradj a realitások talaján, a környezeteddel pedig diplomatikusan kommunikálj.

Mérleg

Egy beszélgetés során ma fény derülhet arra, mennyire nem követed nyomon a körülötted történő eseményeket. Tájékozatlanságod és nemtörődömséged miatt rádsüthetik a bélyeget, hogy felületes vagy. Ideje már ezen sürgősen változtatni.

Skorpió

A nyugtalanságod és türelmetlenséged egyre elviselhetetlenebb, nemcsak a környezeted, de saját magad számára is. Pedig meg kell tanulnod várakozni, bármennyire is nehezedre esik. A várt esemény, ha lassan is, de már közeleg.

Nyilas

Jó lehetne a mai napod, ha felül tudnál emelkedni mások kicsinyességein és rosszindulatú megjegyzésein. Hogy a helyzet még tovább bonyolódjon, nem hagyod szó nélkül, te is visszavágsz, nem éppen kulturált stílusban. Érdemes?

Bak

Ma lekéshetsz egy fontos megbeszélést, de utólag ügyesen kimagyarázod a helyzetet. A nap vége kellemes meglepetést tartogathat számodra. Csodás estében lehet részed, kettesben a szerelmeddel. Oly régóta vágytál már erre.

Vízöntő

Állj ki végre önmagadért és az álmaidért. Ne hagyd magad manipulálni és kritizálgatni. A választás és döntés joga a tied, ez a te életed. Erre gondolj, ha bárki is beleszólna az elhatározásodba vagy megkérdőjelezné a döntéseidet.

Halak

Nem érdemes állandóan az anyagiakról vitatkoznotok a pároddal. Attól nem lesz se több, se kevesebb pénzetek. Próbáljatok közös nevezőre jutni a költségvetés megtervezésében. Nem ártana ebben a kérdésben mértékletességet tanúsítani.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X