Szerdai horoszkóp, Április 22., Teljesülhet egy régi kívánságod a…

Kos

Ma pénzügyek dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, többet költesz a kelleténél. Munkahelyeden sem tudsz úgy teljesíteni, mint ahogyan azt elvárják tőled. Szerelmeddel viszont mámoros pillanatokat élhettek át a nap folyamán.

Bika

Meg kell tanulnod egyedül, mások segítsége nélkül megállni a lábadon. A sors olyan helyzetek elé állíthat, ahol gyorsan és jól kell döntened. Gondold végig, mi lenne a megoldás, hiszen magad is tudod, csak félsz a végső elhatározástól.

Ikrek

Lehet, hogy ma csalódásban lesz részed. Ha az utóbbi időben elhanyagoltad a partneredet, most megtapasztalhatod, hogy akad valaki, aki szívesen szentelne rá több időt és energiát. Keserű a felismerés, hogy te sem vagy pótolhatatlan.

Rák

Lassan túl vagy életed nagy csalódásán. A sok átsírt éjszaka és reménytelen vágyakozás után végre rád talál a valódi szerelem. A hangulatod ismét a régi, mesés pillanatokat élhetsz át új pároddal, akiben megbízható, igazi társra lelsz.

Oroszlán

Teljesülhet egy régi kívánságod a szerelemmel kapcsolatban. Ma bármivel könnyedén megbirkózol, ezért érdemes olyan dolgokkal foglalkoznod, amelyeket régóta halogatsz. Ha túlleszel rajta, akkor nagyon fogsz örülni az eredménynek.

Szűz

Ma nosztalgikus hangulat uralkodhat el rajtad. Egy régi emlék nem hagy nyugodni. Lehet, hogy nincs is konkrét kiváltó oka, mégis érdemes lenne elgondolkoznod, hogy mire használd, hiszen nem véletlenül jött éppen most.

Mérleg

Ma olyan lehetőségek jöhetnek az életedbe, amelyek segíthetnek megoldani az anyagi nehézségeidet, legalábbis egy időre. Legyél nyitott, és ne a szokványos megoldásokban gondolkozz. Ma ez nem lesz nehéz. Élj az adódó alkalommal.

Skorpió

Nem biztos, hogy egyes emberek megérdemlik a bizalmadat. Ne ragaszkodj megszokásból valakihez, akinek nem vagy tisztában a valódi szándékaival és indítékaival. Kíméld meg magad a további felesleges fájdalomtól és csalódástól.

Nyilas

A partnereddel lehetnek ma problémáid és vitáid, aki mostanában nem foglalkozik veled annyit, amennyit szerinted megérdemelnél. Lehet, hogy nem véletlenül van ez, mert az elmúlt időszakban te voltál az, aki nem törődtél vele.

Bak

Partnereddel állandóan vitába keveredsz, pedig jobban tennéd, ha néha te is engednél, mert ha állandóan az orra alá dörgölöd a hibáit, könnyen leléphet. Amennyiben egyedül élsz, ne higgy a hízelgő bókoknak, csak hamis káprázat.

Vízöntő

Feszültségekkel kell szembenézned a családodban és a párkapcsolatodban. Sértő megjegyzések, sérelmek felhánytorgatása, parázsló viták és elszabadult indulatok. Valamit javíthatsz a helyzeten, ha igyekszel csillapítani a kedélyeket.

Halak

Partnerkapcsolatodban nem teljes az összhang, mert úgy érzed, a párod túl sokat vár el tőled. Te továbbra is a függetlenség mellett voksolnál, de ezzel kockáztatod a szerelmet. Nem lehet egyszerre két lovat megülni, döntened kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .