Pénteki Horoszkóp “Tudod, hogy igazad van, valaki mégis szócsatába keveredik veled…”

Pénteki Horoszkóp “Tudod, hogy igazad van, valaki mégis szócsatába keveredik veled…”

Napi horoszkóp Kos

Pontosan tudod, hogy hogyan kell felépítened egy beszélgetést ahhoz, hogy végül mindenki egyetértsen veled. Pénteken használod is ezt a tudásodat, és ügyesen úgy terelgetsz egy beszélgetést, hogy végül mindenki arról legyen meggyőződve, hogy neked van igazad. Most gondolj arra is, hogy mi van akkor, ha utólag valaki ellenőrzi azt, amit mondtál, ezért csak az igazat mondd.

Napi horoszkóp Bika

Tudod, hogy igazad van, valaki mégis szócsatába keveredik veled. Ne felejtsd el, ha igazad van, akkor nem kell kétségbeesetten védened az igazadat, és nem is kell folyton újra és újra átfogalmaznod a mondanivalódat. Egyszerűen csak mosolyogva ismételgesd az igazadat. Ha szó szerint ugyanazt sokszor elmondod, akkor át fog menni az üzeneted is.

Napi horoszkóp Ikrek

Harcos kedvedben talál a péntek. Ma meggyőződésed, hogy meg kell harcolnod valamiért. Meggyőződésed, hogy csak akkor érhetsz el eredményeket, ha keményen megharcolsz az igazadért, és ha mindenképp megtorpedózod az ellenfeleket. Ugye tudod, hogy a harchoz vannak sokkal szelídebb, sokkal finomabb és sokkal diplomatikusabb eszközök is, mint az izomerő?

Napi horoszkóp Rák

Indulj felfedezőútra pénteken! Fedezd fel a körülötted lévő csodákat, csodáld meg az őszi természetet, és egyszerűen csak hagyd, hogy a csodák megtörténjenek veled. Amíg a külvilág szépségeit kutatod addig a belsődben is végbemehet egy gyógyulás. A nap végére nagyobb lesz az önbizalmad és sokkal jobban fogsz hinni az élet csodáiban is.

Napi horoszkóp Oroszlán

Arra számítasz, hogy csütörtökön elvi vitába keveredsz valakivel, vagy sokat kell győzködnöd őt valamiről. Valójában azonban nem is lesz olyan nagy az a vita. Valójában olyan könnyen feladod az eredeti elképzelésedet, amint észreveszed, hogy a beszélgetőtársad terve sokkal jobb mindenki számára. Ma ne félj változtatni és ne félj elengedni az eredeti terveidet.

Napi horoszkóp Szűz

A hét utolsó napján rá kellene kapcsolnod egy kicsit. Ma érdemes komolyabban venned a feladataidat, és érdemes nagyobb lendülettel dolgoznod. A legjobb az lenne, ha a nap végén tájékoztatnád a főnöködet a heti eredményeidről. Az sem baj, ha ezt egy informális beszélgetés közben mondod el. A lényeg, hogy tudatosítsd benne milyen sokat értél el a héten.

Napi horoszkóp Mérleg

Pénteken végre lesz időd és energiád ahhoz, hogy bulizz egy kicsit. Na jó, ez a bulizás talán nem úgy néz ki, ahogy kamasz korodban megálmodtad a felnőtt életed bulijait. Lehet, hogy ma az lesz a legnagyobb buli a számodra, hogy végre korán lefeküdhetsz aludni. Előtte talán egy jó könyvet olvasol, vagy szerelmesen összebújsz a pároddal.

Napi horoszkóp Skorpió

Lehet, hogy nem lehet pontosan és szó szerint végrehajtani azokat az utasításokat, amelyeket a feletteseid adnak neked. A legjobb az lesz, ha kreatívan értelmezed ezeket a feladatokat, és ha a szakmai tapasztalatodat figyelembe véve improvizálsz valamit. Az improvizációd és a talpraesettséged még sok dicséretet hozhat neked ebben az ügyben.

Napi horoszkóp Nyilas

Könnyedén félreérthetsz valakit pénteken. Persze ebben az is benne van, hogy ő valamilyen okból pongyolán fogalmaz. Talán siet, talán csak nincs elég szókincse ahhoz, hogy jól kifejezte magát. Mindegy, hogy mi az ok, hiszen a lényeg ugyanaz: Félreérted őt. Ma kérdezz vissza minden elhangzott információra, hogy tudd: Valóban jól érted a dolgokat.

Napi horoszkóp Bak

Éld bele magadat mások helyzetébe pénteken! Gondolj bele abba, hogy milyen lenne az életed, ha te lennél ő. Miben lenne más az életed? Jobb lenne? rosszabb lenne? Ha jobb lenne, akkor kezd el úgy élni az életedet, mintha te lennél ő. Ha pedig rosszabb lenne, akkor segíts neki. Segíts neki abban, hogy egy nap neki is jobb élete lehessen.

Napi horoszkóp Vízöntő

Szívesen vállalsz magadra plusz feladatokat pénteken. Különösen igaz ez akkor, ha mostanában érezted úgy, hogy a főnököd nem elégedett veled. A plusz munkával sikerül is lenyűgöznöd őt, igaz csak akkor, ha tényleg nagyon-nagyon jól végzed el ezt a feladatot. Ezért ma csak olyan plusz munkát vállalj el, amiről tudod, hogy jó vagy benne.

Napi horoszkóp Halak

Egy barátnődnek szüksége van arra, hogy segíts neki, és szüksége van arra, hogy ott legyél mellette. Érdemes ma jobban figyelned a barátaidra, és érdemes pénteken több időt szánni azokra, akik igazán fontosak neked. Érdemes ezt a napot a barátaiddal töltened, és érdemes mindenkihez szólnod néhány kedves szót. Ezek a szavak életmentőek lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2019 TarotGuru · Crumbs Theme by WPCrumbs
X