Pénteki horoszkóp, Április 24., Vágj bele abba, amit elterveztél, és ne félj a változástól


0
Categories : Horoszkóp

Kos

Ha megbántottad a kedvesedet, próbáld meg kiengesztelni. Találj ki olyan programot, ahol kettesben lehettek és magatokon kívül senki mással nem kell foglalkoznotok. Ha újra egymásra tudtok hangolódni, megtaláljátok a megoldást.

Bika

Ha képes vagy újra elköteleződni valaki mellett, és túlteszed magad az eddigi csalódásaidon, egészen új távlatok nyílhatnak meg előtted. Erősen érzelmi beállítottságú vagy, ezért valószínű, hogy intenzíven éled meg a változásokat.

Ikrek

Fontos számodra a kölcsönös bizalom, most mégis a hiányát érzed. Magadat okold, hiszen gyakran kifecseged a rád bízott titkokat, ezért egyre kevesebben bíznak meg benned. Gondolkodj el ezen, ha nem szeretnél egyedül maradni.

Rák

Partnerkapcsolatod akkor lesz boldog, harmonikus, ha nem akarod kisajátítani, birtokolni a társadat, és nem várod el tőle, hogy minden nélküled töltött idejéről elszámoljon. Ezzel lehet egyértelműen és biztosan tönkretenni egy kapcsolatot.

Oroszlán

A mai napon az anyagi dolgok foglalkoztatnak leginkább, mivel az utóbbi időben meglehetősen megcsappantak a bevételeid, a kiadásaid pedig egyre csak nőnek. Hasznodra igazán az válna, ha elmélyednél kissé a szellemi témákban is.

Szűz

Felmerülhet benned a szakítás gondolata, ha rájössz, hogy a párod megcsal. Nem az a megoldás, hogy te is félrelépsz, hanem hogy átgondolod, szükséged van-e erre a kapcsolatra. De csak akkor, ha valóban beigazolódik a gyanúd.

Mérleg

Vágj bele abba, amit elterveztél, és ne félj a változástól. Kifejezetten jól fogod érezni magad, számos dolog átértékelődik és elrendeződik az életedben. Ha egyedül vagy, ma találkozhatsz valakivel, aki erősen megdobogtatja a szívedet.

Skorpió

Fokozódó feszültségre számíthatsz a mai napon. Valaki olyasmire akar rávenni, amiről tudja, hogy nincs ínyedre. Ettől aztán egyre idegesebb lehetsz. Mivel elég érzékenyen érint az adott téma, bizony nehéz lesz megőrizni a higgadtságodat.

Nyilas

Lehet, hogy összefutsz ma valakivel, akiről már azt hitted, nincs hatással rád. Ez a találkozás teljesen összezavarja az érzéseidet. A felkavaró élmény arra késztet, hogy átgondold a partnerkapcsolatról alkotott eddigi elképzeléseidet.

Bak

Ma egy számodra fontos dologban nem tudsz egyértelmű döntést hozni. Annyira ellentétes érvek szólnak ellene és mellette, hogy teljesen összezevarodhatsz. Hagyj kis időt magadnak, előbb-utóbb kitisztul a kép. Akkor majd választhatsz.

Vízöntő

Törődj többet magaddal és az egészségeddel. Nem minden a pénz, jól fontold meg, hogy mit áldozol fel érte. Tedd félre az önzésedet és a partnereddel légy türelmesebb, még akkor is, ha úgy gondolod, van neked is bajod éppen elég.

Halak

A mai nap a szerelem jegyében zajlik. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra fellobban a szerelem és sikerül egészen elvarázsolnod a kedvesedet. Ha még csak keresed a párodat, akkor remek lehetőséged adódhat az új ismeretségre.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X