Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)


2 hozzászólás
Categories : Napi kártyavetés

“Amit meditációval csak lassan, nagyon lassan érsz el, azt a mester egy jól időzített, váratlan üvöltéssel… mondjuk egy olyan helyzetben, amikor a tanítvány épp kérdez valamit, és erre a mester hirtelen felugrik és üvölt egyet, vagy megüti, vagy kidobja az ajtón a kérdezőt, vagy ráugrik… Ezt a módszert nem ismerték azelőtt. Ez kizárólag Ma Cu kreatív zsenialitásának köszönhető, és Ma Cu segítségével sokan megvilágosodtak.
A látvány néha igazán nevetségesnek tűnik: Ma Cu kihajít egy embert az ablakon a második emeletről, pedig a szerencsétlen csak azt kérdezte, hogy min meditáljon. És Ma Cu nem csak hogy kidobja, de még utána is ugrik, egyenesen a mellkasára, és onnan kérdezi:
– Érted már?
– Igen! – feleli szegény fickó, hiszen ha azt mondja “nem”, talán még jól fel is pofozza, vagy tudja az ég, mi történik még. Ez is épp elég – több bordája összetört, és Ma Cu mellkasán ülve azt kérdezi: “Érted már?!”
És minden bizonnyal megértette, mert annyira hirtelen, annyira váratlanul jött, mint derült égből a villámcsapás – egyébként sosem értette volna meg.”

 

Ma számíthatunk valami váratlanra. Lehet olyas valami ami riadalommal tölt el. De nem feltétlen rossz. Akár, hogy is szembesülünk ma vele ne torpanjunk meg. Lássuk a történéseket kívülről mint ha csak egy műsort néznénk és élvezni akarnánk az előadást. És meg fogjuk érteni, képesek leszünk átlátni a lényegét. Egy nagy felismeréssel bővülhetünk ami a későbbiekben nagy segítségünkre lesz és megértjük, hogy szükséges volt. A 2018-as évre nagy változások várhatóak így ez olyas valami lehet ami felkészít az új év történéseire.

Lehet, hogy most meglehetősen bizonytalannak érzed a helyzetedet, mintha a föld mozdult volna meg a lábad alatt. Biztonságérzeted megingott, és az ember ilyenkor természetes módon megpróbál mindenbe belekapaszkodni, amibe csak tud. De ez a belső földrengés szükségszerű, és roppant fontos is: ha elengeded magad, akkor később megerősödve emelkedsz ki romjaidból, és nyitottabb leszel új élmények befogadására. A tűz után a föld ismét megújul, a vihar után a levegő kitisztul. Próbáld a pusztulást kívülről figyelni, mintha mindez valaki mással történne. Mondj igent a folyamatnak azzal, hogy átadod magad neki.

2 comments on “Napi Tarot Üzenet – Csütörtök (2019.01.17.)

  Avatar

  Erika

  • 2017-12-29 at 9:13 de.

  Velem ez már 2016-ban megtörtént. Átadtam magam a történésnek, és megújultam, megerősödtem mind testben mind lélekben. Ja, és nem törött el egy bordám sem. Köszönöm.

   Avatar

   Szergiusz Zotmund

   • 2017-12-29 at 12:28 du.

   Örülök neki, hogy készen áltál rá. Bízom benne, hogy ha ismét szembesülsz egy ilyen helyzettel újra többé válhatsz és sikeres boldog életed lessz a továbbiakban is.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X