Napi Tarot Üzenet 12.20

“Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy megbánthassanak. Hiszen mindenki a saját sebével van elfoglalva; afölött őrködik. Kinek lenne erre energiája? Mégis megtörténik, mert szinte alig várod, hogy megsértsen valaki; készen állsz, kivont karddal várod a sérelmezőt. A tao emberét nem érintheted. Miért? Mert nincs kit megérinteni. Ezért seb sincs. Ő már gyógyult, egészséges és egész. Csodálatos a szó: “egész”. Az “egészséges” szó törve az “egész”. Ő pedig egész és egészséges – szent.
Légy tudatában a sebednek. Ne segítsd a növekedését; hagyd, hogy begyógyuljon. Begyógyulni azonban csak akkor lesz képes, ha a gyökerekig hatolsz. Minél kevésbé élsz a fejedben, annál inkább gyógyul a seb. Ha nincs fej, seb sincs. Élj fej nélkül. Élj teljes lényként, és fogadj el mindent. Próbáld ki csak huszonnégy órára, hogy bármi történjen is, te mindent elfogadsz. Ha valaki megsért, fogadd el, ne reagálj, és figyeld meg, mi történik. Hirtelen elindul benned egy olyan energia, amit eddig soha nem éreztél.”

 

A víz elmossa elménk gondjait és letisztítja testünk. Ez a nap legyen a testi és lelki gyógyulásé. December van így közeleg a fizikailag megterhelő vírusokkal teli időszak. Készüljünk fel magunk módján erre is ma. Készítsük fel magunkat erre az időszakra, hogy egészségesen léphessünk át az újévbe. Használjunk belátásunk és a javallott utasítások alapján ami segítheti egészségünket. Kenőcsök, gyümölcsök, immunerősítő aki úgy érzi szükséges. De ne feledjük mi magunk nagyban tudjuk befolyásolni testünk ellenálló képességét, ha megfelelően tesszük. Teremtsünk egyensúlyt a testi és lelki gyógyulás közt és ne vegyük figyelmen kívül egyik szükségleteit se. És vegyük észre határainkat.

Lehetőség esetén egy kis relaxáció, gyógymasszázs, vagy akár csak egy jó hosszú kellemes fürdőzés nyugalomban.

 

Itt az idő, hogy a múltban mélyre temetett sebeid most felszínre kerüljenek, hogy meggyógyulhassanak. Az alak ezen a kártyán meztelen, sebezhető; nyitott a lét szerető érintésére. Az aura teste körül telve van fénnyel, és az ellazulás, a törődés és a szeretet minősége, mely körüllengi őt, szétoszlatják szenvedését és belső küzdelmét. Fizikai testén és leheletfinom energiatestei körül a fény lótuszvirágai jelennek meg. Ezek az energiatestek a gyógyítók szerint mindannyiunk körül ott vannak. A képen minden ilyen leheletfinom rétegen egy gyógyító kristály, vagy minta látható.
Amikor a Víz Királyának gyógyító hatása alatt állunk, többé nem akarunk elrejtőzni sem magunk, sem mások elől. A nyitottságnak és elfogadásnak ebben az állapotában meggyógyulhatunk, és másokat is hozzásegíthetünk az egészséges és teljes léthez.

X