Napi Tarot Üzenet 12.11


0
Categories : Napi kártyavetés

“A Zen azt akarja, hogy bőségben élj, hogy teljességben élj, hogy intenzíven élj – nem a minimumon, ahogy a kereszténység akarja, hanem a maximumon, túláradón. Életednek másokat is meg kell érintenie. A boldogságodat, bőségedet, mámorodat nem szabad magadba zárnod, mint valami mag. Ki kell nyílnod, mint egy virág, és szét kell árasztanod illatodat minden irányba, kivétel nélkül mindenki felé – nem csak a barátok, hanem az idegenek felé is. Ez az igazi együttérzés, ez az igazi szeretet: saját megvilágosodásodat, saját túlvilági táncodat megosztani mindenkivel.”

 

Ne elégedj meg egy létezéssel. Akard és vágyd az igazi boldog életet. Oszd meg mindenkivel a boldogságod. Sugározzon szét a világban. Lássa mindenki, és tapasztalja meg az élet teljességét.

Ne félj boldog élményeidről mesélni csupán mert illetlennek vagy udvariatlannak gondolod. Ne tartsd vissza csak azért mert félsz, hogy csupán irigykednek vagy legyintenek rád.

Talán most úgy érzed, te magad vagy ez a virágos kert, amelyre mindenünnen az áldás záporozik. Üdvözöld a méheket, hívd meg a madarakat, hogy nektárodból ihassanak. Áraszd szét örömödet, hogy mindenki kaphasson belőle.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X