Napi Tarot Üzenet 12.09


0
Categories : Napi kártyavetés

“Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy megbánthassanak. Hiszen mindenki a saját sebével van elfoglalva; afölött őrködik. Kinek lenne erre energiája? Mégis megtörténik, mert szinte alig várod, hogy megsértsen valaki; készen állsz, kivont karddal várod a sérelmezőt. A tao emberét nem érintheted. Miért? Mert nincs kit megérinteni. Ezért seb sincs. Ő már gyógyult, egészséges és egész. Csodálatos a szó: “egész”. Az “egészséges” szó törve az “egész”. Ő pedig egész és egészséges – szent.
Légy tudatában a sebednek. Ne segítsd a növekedését; hagyd, hogy begyógyuljon. Begyógyulni azonban csak akkor lesz képes, ha a gyökerekig hatolsz. Minél kevésbé élsz a fejedben, annál inkább gyógyul a seb. Ha nincs fej, seb sincs. Élj fej nélkül. Élj teljes lényként, és fogadj el mindent. Próbáld ki csak huszonnégy órára, hogy bármi történjen is, te mindent elfogadsz. Ha valaki megsért, fogadd el, ne reagálj, és figyeld meg, mi történik. Hirtelen elindul benned egy olyan energia, amit eddig soha nem éreztél.”

A hét utolsó napjára egy kis fantázia játékot javasolnék. Parton vagyunk. A rejtett gondjaink, bajaink, fájdalmaink egy palackban a partra sodródnak. Nyissuk ki a palackot és olvassuk el ami a benne lévő papíron áll. Ez lesz minden rejtett bajunk. Aztán egy nagy hullám parthoz ér és teljesen elázunk. Kimossa a kezünkből a papírt, és ezzel egyben a fejünkből is a gondolatot. Nem emlékszünk mi volt rajta, eltűnt nem tudjuk mi lehetett benne. A víz elmossa elménk gondjait és letisztítja testünk. Ez a nap legyen a testi és lelki gyógyulásé.

Lehetőség esetén egy kis relaxáció, gyógymasszázs, vagy akár csak egy jó hosszú kellemes fürdőzés nyugalomban.

Itt az idő, hogy a múltban mélyre temetett sebeid most felszínre kerüljenek, hogy meggyógyulhassanak. Amikor a Víz Királyának gyógyító hatása alatt állunk, többé nem akarunk elrejtőzni sem magunk, sem mások elől. A nyitottságnak és elfogadásnak ebben az állapotában meggyógyulhatunk, és másokat is hozzásegíthetünk az egészséges és teljes léthez.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X