Napi Tarot Üzenet – 11.21.


0
Categories : Napi kártyavetés

Vigyázzatok és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek. Mert jóllehet, a lélek kész, de a test erőtelen. Életednek egyik döntő pillanatában vagy. Akár érzelmi, akár hivatásbeli kérdésről van szó, választanod kell és nem mindegy, hogy melyik úton mész tovább. A jelenlegi döntésed jelentősen befolyásolni fogja későbbi életed. Ezt a döntést olyan áron is meg kell hoznod, hogy esetleg el kell búcsúznod bizonyos dolgoktól vagy személyektől, mert az újabb lehetőség sokkal ígéretesebb lesz számodra. Az ember egyenlő a saját választásával. Nem a könnyebb út a jobb, válaszd a nehezebb megoldást, mert azzal érsz a valódi célba. Ez nem csak érzelmi dolgokban való döntést jelent, bármely más dologra vonatkozik, amikor számodra fontos ügyben kell döntened. Egy régebben eltervezett lépés megtétele előtt érdemes újra átgondolni a megvalósítást és a távlatot új aspektusból ismét szemügyre venni. Az életben felmerülő ellentmondásokat gyakran csak a feszültségek kiélezésével tudjuk feloldani. Ezzel szembe kell nézni mert gyakran ez segít a helyes megoldáshoz még akkor is, ha a tűrőképességünket meglehetősen próbára teszik az ilyen nehéz helyzetek. A döntésedet a pozitív indítékok határozzák meg, ne a bizonyítás vágya. Az egyszerűbb utak nem jobbak mint a nehezebbek. A kérdéses helyzetben teljes szívvel és szabadon hozd meg a döntésedet. Ne hagyd, hogy rákényszerítsenek valamire, tedd azt amit a szíved súg.

Figyelmeztetés!

Óvakodj az elhamarkodott, meggondolatlan, hibás döntésektől. Nem ajánlatos a dolgokat összecsapni, elkapkodni. Válaszd a nehezebb, de hosszú távon előnyösebb megoldást. Ne hagyd magad manipulálni.

Gondolkozz el…

Milyen a feszültségtűrő képességed?
Tudsz-e odaadóan szeretni, anélkül, hogy a partneredet féltékenyen birtokolnád?
Képes vagy-e elengedni a szeretett személyt anélkül, hogy a magad fájdalmára vagy érdekére gondolnál?
Képes vagy-e a szívedre hallgatni, ha döntened kell?
Befolyásolható vagy-e, ha egyértelműen állást kell foglalni?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X