Napi kártyavetés – Péntek (2019.01.25.)


0
Categories : Napi kártyavetés

“Neked azért van szükséged útmutatásra, mert nem tudod, hogy ott rejtezik benned saját belső vezetőd. Találd meg ezt a belső vezetőt; ezt nevezem én szemtanúnak, ez a te dharmád, a benned élő buddha. Ébreszd fel ezt a buddhát, és egész életed áldást és boldogságot fog sugározni. Örömtől és az isteni minőségtől fog ragyogni egész életed – most elképzelni sem tudod azt a ragyogást. Ez olyan, mint a fény. Sötét van a szobádban, de hozz csak be egy kis fényt! Egy kicsi gyertya is elég, és a sötétség egy szempillantás alatt eltűnik. És ha már van gyertyád, akkor megtalálod az ajtót is. Már nem kell azon töprengened, hogy vajon merre lehet az ajtó. Csak a vakok töprengenek azon, hogy merre van az ajtó. Ha van szemed, és van egy kis fény is a helyiségben, akkor nem gondolkodsz. Vagy mielőtt kimennél, te töprengsz azon, hogy hol találod az ajtót? Nem, egyszerűen csak felállsz és kimész. Egyetlen gondolatot sem vesztegetsz az ajtóra. Nem kezdesz tapogatózni utána, nem mész fejjel a falnak. Egyszerűen csak látod, hogy ott van, és gondolkodás nélkül kimész rajta.”

 

Hallgassunk ma a megérzéseinkre. Bár ez mindig jó tanács lehet, hisz a benső sugallmak azért vannak, hogy segítsenek. Ma kifejezetten fontos, hogy képesek legyünk bensőnkre hallgatni.

És ha tettekre kerül a sor. Cselekedjünk határozottan, ne tétovázzunk. Ne pocsékoljuk az időt mérlegeléssel. Tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk. A lényeg tegyük meg habozás nélkül.

Ez a szivárvány szárnyú angyali figura a képen azt a belső vezetőt jelképezi, amely mindannyiunkban ott él valahol. Ahogy a háttérben álló második alak, néha mi is éppúgy vonakodunk elfogadni ezt az irányítást, mert annyira megszoktuk, hogy nem belülről, hanem kívülről fogadjuk a tanácsokat.
Önnön lényed legmélyebb igazsága az a belül felmerülő intuitív megérzés, amely mindig megmondja, merre menj. Ez a kártya azt üzeni, hogy figyelj arra a belső vezetőre, amely megadatott neked. Suttogva szól hozzád, így néha tétovázol, vajon jól értetted-e, amit mondott. De az utalásai egyértelműek: ha követed a belső vezetőt, teljesebbnek fogod érezni magad. Olyan lesz, mintha lényed középpontjából haladnál kifelé – ez a fénysugár mindig pontosan oda visz majd, amerre menned kell.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X