Melyiket választod? Húzz egy kártyát, és nézd meg, mit jósol a számodra!


1 comment
Categories : Tarot

1-es számú kártya:

Nehéz helyzetbe kerültél, elsősorban családi nehézségek gyötörnek. Csak az aktuális napot próbálod átvészelni, még középtávú terveket sem készítesz. Ez a mókuskerék, az egy helyben vesztegelés nagyon rossz hatással van rád. Hamarosan azonban meglesz a kellő motivációd és bátorságod ahhoz, hogy változtass ezen a helyzeten, elsősorban a családod érdekében.

A kártya szerint érdemes hosszabb távú terveket készítened akkor is, ha nehezedre esik, mert egy jó terv segíthet a cél felé vezető úton. Ez a folyamat nem lesz könnyű, hiszen nem szereted a változást, de ha ennek ellenére megléped, amit meg kell, akkor kiegyensúlyozottabb, sikeresebb időszak vár rád.

2-es számú kártya:

Az elmúlt időszakban sok pofont kaptál az élettől, ennek hatására csökkent az önbizalmad és az önbecsülésed is. Jelenleg az apróbb kudarcok is padlóra küldenek, és az egészen kicsi akadályokat is hatalmasnak látod. Egykori lendületességed alábbhagyott, lelkileg kimerültél. Épp ezért lassítanod, pihenned kellene, hogy feltöltődj. Újra fel kell fedezned azokat a dolgokat, amik örömöt okoznak neked, és apró sikerekkel, reális célok megvalósításával kell visszaépítened önbizalmadat.

A hozzád közel álló emberek rengeteget segítenek majd abban, hogy pihenhess, hogy jobb legyen a közérzeted. Tele vagy olyan emberekkel, akik tudnak és szeretnének is segíteni, ne félj segítséget kérni, nem szégyen! Ha sikerül rendezned a soraid, és kipihenned magad, akkor újult erővel vetheted bele magad az élet sűrűjébe, sokan rád sem fognak majd ismerni! Készülj fel, mert a következő időszakban sok új lehetőség nyílik majd meg előtted. Ragadd meg az esélyeket, amiket az élettől kapsz!

3-as számú kártya:

Erős hiányérzeted van, de pontosan Te sem tudod, hogy mi (vagy ki) hiányzik az életedből. Sajnos arra vársz, hogy előbb-utóbb majd rád mosolyog a szerencse, és magától megoldódik a dolog, de szerencséje csak annak van, aki tesz is érte. Bezárkóztál, sok dolog alól kivontad magad, pedig rengeteg minden zajlik körülötted, csak be kellene kapcsolódnod. A múlt erősebben hat rád, mint kellene, olyannyira, hogy sok dolgot tönkretesz a jelenedben is.

A Tarot szerint hamarosan eljön az az idő, amikor megbékélsz majd a régi dolgokkal, és képes leszel levonni a tanulságokat, és helyretenni magadban életed ezen szakaszát. Ezután erősebb és lelkesebb leszel majd, mint valaha. Ezt a felismerést és lelki felszabadulást azonban egy hosszú és olykor igen fájdalmas folyamat előzi majd meg, ez alól nem fogsz tudni kibújni. Ha végigmész azon az úton, amire eddig nem mertél rálépni, új fejezetet nyithatsz az életedben, ahol nincsenek jelen a saját magad által épített korlátok és falak, s így egy csodás korszak kezdődhet el számodra.

1 comment on “Melyiket választod? Húzz egy kártyát, és nézd meg, mit jósol a számodra!

    Avatar

    Zergilajos@gmail.com

    • 2020-07-16 at 5:56 du.

    Köszönöm szépen

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X