Mai Tarot Jóslás ~ Szeptember 5.

Mai Tarot Jóslás ~ Szeptember 5.

Egy fejezet véget ért. Egy ciklus lezárult az életedben. El kell búcsúznod valamitől, ami eddig fontos volt számodra. Törődj bele, lapozz tovább, mert újabb lehetőség nyílik meg előtted. Borúra derű jön, a telet új tavasz váltja föl, ilyen az élet is. Ne szomorkodj, ami elmúlt, annak vége, azt be kell fejezni. Nem érdemes sírni utána. Az élet múlandó, meg kell ragadni a kellemes pillanatait, de tudni kell elengedni is, ha eljött az ideje.

Vannak helyzetek amikor az újrakezdés a leghasznosabb, amikor régi érzéseket el kell temetni, amikor le kell számolni a múlttal, amikor a kihűlt kapcsolatoknak véget kell vetni. Minden állapot múlandó, még a legtartósabbnak vélt szerelem is, akár csak a legnehezebb sorscsapás. Engedd, hogy ami nem Te vagy, az meghaljon benned, hogy az új, kibontakozó éned helyet kapjon. Itt az ideje, hogy elengedd a múltbeli fájdalmakat és teret adja változásnak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2019 TarotGuru · Crumbs Theme by WPCrumbs
X