Mai Tarot Jóslás ~ Szeptember 5.


1 comment
Categories : Tarot

Egy fejezet véget ért. Egy ciklus lezárult az életedben. El kell búcsúznod valamitől, ami eddig fontos volt számodra. Törődj bele, lapozz tovább, mert újabb lehetőség nyílik meg előtted. Borúra derű jön, a telet új tavasz váltja föl, ilyen az élet is. Ne szomorkodj, ami elmúlt, annak vége, azt be kell fejezni. Nem érdemes sírni utána. Az élet múlandó, meg kell ragadni a kellemes pillanatait, de tudni kell elengedni is, ha eljött az ideje.

Vannak helyzetek amikor az újrakezdés a leghasznosabb, amikor régi érzéseket el kell temetni, amikor le kell számolni a múlttal, amikor a kihűlt kapcsolatoknak véget kell vetni. Minden állapot múlandó, még a legtartósabbnak vélt szerelem is, akár csak a legnehezebb sorscsapás. Engedd, hogy ami nem Te vagy, az meghaljon benned, hogy az új, kibontakozó éned helyet kapjon. Itt az ideje, hogy elengedd a múltbeli fájdalmakat és teret adja változásnak.

1 comment on “Mai Tarot Jóslás ~ Szeptember 5.

    Ilona Kücsönné Kovács

    • 2019-09-05 at 6:48 de.

    Hálásan Köszönöm ! Áldás.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X