Mai Tarot Jóslás, Július 17., Kelyhek apródja

Miért fontos a kedvesség, és hogyan érhetjük el azt?

Alapvetően felebaráti szeret fűz bennünket össze, és természetes, ha gyengédséggel és egy bizonyos kifinomultsággal közeledünk egymás felé. Így igazán jó feltételeket teremtünk, hosszú távú, őszinte kapcsolatok megteremtésére. Te hogyan viszonyulsz magadhoz? Elfogadod a gondolataidat, az érzéseidet, a viselkedésedet, a döntéseidet, a kinézetedet és mindent, ami veled kapcsolatos? Kritikus meglátásaidat el tudod úgy nézni magadnak, mintha egy gyerek lennél? Amit teszel, őszinte tudásból fakadóan teszed. Nem az a cél, hogy másnak látszunk. Egyetlen cél vezérel, hogy végre meg tudjuk érteni magunkat. A gyerekeknek olyan könnyű elnézni mindent, hiszen ők nem sugároznak önítéletet, mert szeretnek mindent, amit tesznek függetlenül mások értékrendjétől. Ebből fakad a valódi szeretet erejének nyitja. Ha nem sugárzunk önítéletet, és eltűnnek az ebből fakadó kedélyállapotok, egy életen át hozzánk tartozó őszinte kapcsolódást teremtünk vágyott életünkhöz.

Ez pedig korántsem látszat, hiszen a vízerő képességei valódi eszközökkel látnak el bennünket, amelyek a valóságot teremtő energiastruktúrát formálják nap mint nap a kifinomultság nemes gesztusai által önmagunk felé. Így, amit magunknak tudunk nyújtani, megkapja más is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .