Mai Tarot Jóslás, Július 15., A végeredmény, amire vágysz, már elkészült

Ezen kártya nagy előnye, hogy már elég energiát fektettél bele valamibe ahhoz, hogy a nehézségek dacára ezen az úton tartsd magad és beteljesítsd azt.

Egy folyamat teljesen megváltoztatható azáltal, hogy annak előnyeire vagy hátrányaira teszed a hangsúlyt. A végeredmény, amire vágysz, már elkészült. Nem azért kellene dolgoznod ennyit.

A kérdés inkább az, hogy hajlandó vagy-e megadni a paramétereket arra vonatkozóan, ahogyan önmagadat szeretnéd érezni, miközben teszel valamit vagy amikor bizonyos dolgokat meg kell tenned. Vannak esetek, amikor az egész folyamat arra vár, hogy más folyamat váltsa fel, de van, amikor csak néhány dolgot kell megváltoztatni ahhoz, hogy elég örömet leljünk benne.

Azonban a megváltoztathatatlan megváltoztatása kezdetben mindig azon múlik, hogy megtalálod-e a nyugalmadat az említett folyamattal való kapcsolatodban.

  1. Mit mondják erre??szeretnek változtatni az egész életemen,már kb 30 éve,s semmit nem teszek érte hogy végleg megoldjam az életem. Mostmár se egészségem,se erőm nincs hozzá,kilátástalan az én magán életem,ez az én legnagyobb bajom,évtizeddel óta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .