Mai Tarot Jóslás, Július 14. – Kardok kettes


1 comment
Categories : Napi kártyavetés

Bátor dolog szembenézni a valósággal, mindazzal, aminek a bekövetkezésétől féltünk eddig.

Olyan ez, mintha éreznénk vagy tudnánk, hogy valami folyamatosan zajlik a háttérben, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a vele való találkozásunk mélyen megsebezne minket (talán nem először). Mégis győzött bennünk a lelkierő, és úgy gondoljuk, mi is megérdemeljük másoktól a jót, így talán, amikor kinyitjuk a szemünket, nem is lesz olyan rossz. Nem lesz ott, amitől korábban féltünk, és újra gyarapodásnak indul, amit korábban kiengedtünk a valóságunkból.

Persze némi időbe telhet, míg újra megerősödünk, de már nem bújunk vissza az odúba, hogy várjuk a sötét idő távozását, hiszen a sötét csak azért élhetett idáig, mert elrejtettük a magabiztosságunkat, az önszeretetünket, és a valóság átalakítására irányuló képességeinket. Nincs olyan, ami ne fordulna jobbra, mert a Jó mi magunk vagyunk, így a megoldás csakis akkor lehet ott, ahová szívünk szerint helyeznénk, ha hitünkkel mi is benne tartózkodunk.

Mi vagyunk a megoldás, a fejlődés és a válasz mindenre, amit tapasztalunk.

1 comment on “Mai Tarot Jóslás, Július 14. – Kardok kettes

    Szobonya Vivien

    • 2020-04-18 at 10:44 du.

    Köszönöm szépen.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X