Mai Tarot Jóslás ~ Augusztus 9.


2 hozzászólás
Categories : Tarot

Életednek egyik döntő pillanatában vagy.

Akár érzelmi, akár hivatásbeli kérdésről van szó, választanod kell, és nem mindegy, hogy melyik úton mész tovább. A jelenlegi döntésed jelentősen befolyásolni fogja későbbi életed. Lehet, hogy nagy árat kell érte fizetned, talán el kell búcsúznod bizonyos dolgoktól vagy személyektől, de az újabb lehetőség sokkal ígéretesebb lesz számodra. Az ember egyenlő a saját választásával. Nem a könnyebb út a jobb, válaszd a nehezebb megoldást, mert azzal érsz a valódi célba. Ez nem csak érzelmi dolgokra vonatkozik, bármilyen más helyzetre is, amikor számodra fontos ügyben kell döntened. Ne hagyd, hogy rákényszerítsenek valamire, teljes szívvel, szabadon hozd meg a döntésedet. Gondolkodj el azon, mit jelent számodra a szeretet és a felelősségvállalás.

Találd meg a helyes választ arra a kérdésre, hogy a jelenlegi helyzetedben milyen lépés vinne közelebb téged a sorsfeladatod beteljesítéséhez.

2 comments on “Mai Tarot Jóslás ~ Augusztus 9.

  Avatar

  Ilona Kücsönné Kovács

  • 2019-08-09 at 9:30 de.

  Örömmel választom a békesség, nyugalom ,szeretet útját ha nehezebb is.
  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Avatar

  Eva

  • 2019-08-09 at 3:24 du.

  Nem olvasom el minden nap, bevallom. De ma ez az üzenet nagyon sokat segít nekem, a hétvégén ezen meditálok. Köszönöm!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X