Mai Tarot Jóslás ~ Augusztus 6. [+ Nyereményjáték]


2 hozzászólás
Categories : Tarot

Keresd és értsd meg a dolgok mélyebb értelmét.

Vizsgáld felül az eddigi értékrendedet, tarts önvizsgálatot és kérdezd meg a lelkiismeretedet, miért alakultak így a dolgok. Ne ragaszkodj az elavult elveidhez, próbálj meg alkalmazkodni a változó körülményekhez. Lehet, hogy számot kell adnod eddigi cselekedeteid morális tartalmáról. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a társak őszinték egymáshoz és kölcsönösen megbíznak egymásban. Van rá esély, hogy bizalomért bizalmat kapsz cserébe. Az életben folyton vizsgázni kell és próbatételeket kiállni. Nem mindig könnyű megfelelni ezeknek a kihívásoknak. Szükségünk van hitre és belső alázatra. Ne keseredj el a problémák miatt, tanulj a kudarcokból is, fejlődj tovább, hiszen az eszeddel felülkerekedhetsz a gondjaidon.

Légy valódi önmagad.

[su_note]Oszd meg ezt a cikket és írd be facebookon hozzászólásba, hogy köszönöm. Nyerhetsz egy kristály nyakláncot! 3 nyertest sorsolunk ki augusztus 7. -én szerdán reggel.

[/su_note]

2 comments on “Mai Tarot Jóslás ~ Augusztus 6. [+ Nyereményjáték]

  Avatar

  ELCHLINGER KORNÉLNÉ

  • 2019-08-06 at 2:31 du.

  köszönöm

  Avatar

  Trukáné Barnácz Zsuzsanna

  • 2019-08-06 at 11:51 du.

  Igen! Hegyi kristály és igazgyöngy is volt! Sőt János Pál pápa által megáldott szűzérme! Ezüst kereszt, arany szív, Osiris kereszt, Osiris fekete Oktaéder, ,,türkisz, ezüst karkötő,fonott karkötőm megbűvölt karkötő, egy csomó arany,fülbevaló,rézkarperec, ezüst karkötő,,karikagyűrű, jegygyűrű gyémántkövekkel,Igazgyöngy olvasó korallköves gyűrű, bőrnyaklánc,gyöngysorok! Köszönöm! :-)aranynyakláncok:-) ezüstgyűrk Köszönöm! :-)Egy nőnek a fogát, a cipőjét és a körmét nézik! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X