Mai Tarot Jóslás, Április 30., Kelyhek királya


0
Categories : Tarot

Megfigyelted már, hogy életed férfi szereplői vagy akár te magad, mennyire tudtad kifejezni az érzelmek nyelvén, amit mondani szerettél volna? A vízerő arra készteti a maszkulin energiáinkat – így a férfiakkal vagy saját férfiasságunkkal való tapasztalatainkat is-, hogy helyet és egyensúlyt találjunk az érzelmeink kifejezésében a racionális gondolkodásmódunkkal egyetemben. Amikor az érzelmeink alakítják a racionális gondolkodásunkat, majd a racionalitás visszahat, tulajdonképpen rájövünk, hogy a dolgoknak nem egyféle predesztinált kimenetele lehet, hanem a valóság egy lehetőségekkel teli, formálható, megváltoztatható potenciál. Amikor teszünk valamit, sokféle következményekkel számolhatunk meggyőződésinktől függően.

Az érzelmek és a korábbi tapasztalatok összevetése egyensúlyt formál a lelkünkben. Megértjük, hogy ez egy hasznos korlát, amely megtart az utunkon, az érzés pedig a lendület, ami az úton fellelhető eszközöket kelti életre céljaink megfogalmazása érdekében. Ennek eredménye lágyabb gondolkodás, nagyobb tolerancia mások iránt. Amikor a vízerőt kiegyensúlyozza a maszkulin energia, a célt tévesztett célra talál hitében. A kelyhek Királya létrehozza a szeretetteljes férfi és apa képét, aki bizalmat ébreszt, biztonságot kelt és utat mutat a fejlődő tudatosság számára.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X