Mai Tarot Jóslás, Április 17., Kardok lovagja


1 comment
Categories : Napi kártyavetés

A tudatunk és tudatosságunk „épületén” sokféle ablak található. Attól függően, milyen alakú és színű ablakon nézünk ki, a dolgok éppoly formában és színben tűnnek fel. A Kardok Lovagja valóban a saját igazságunk, elhatározásunk és elképzelt kilátásaink útján tart bennünket anélkül, hogy bárkinek az elismerését vagy behódolását fontosnak tartanánk, vagy esetleg anélkül, hogy másokat megbántanánk. Mások választott valósága nem szükséges, hogy befolyással bírjon ránk. Ha a negatív feltevések, ingerlékenység esetleg rosszindulat ablakait választjuk az életre való rátekintésre, konfliktusba sodródunk és állandóan nyugtalanok leszünk.

Ha a támadó hozzáállástól való félelmet választjuk, következetesen ezt a minőséget tartjuk vonzásban, illetve keltjük életre magunkban is. Ha a saját elképzelésünket követjük, és a saját elképzeléseink már annyi örömet jelentenek, hogy többé nem zavar mások cselekedete, az energia csitulni kezd és a levegőerő elindul a kiegyensúlyozódás útján. Ez egy nagyon erős, de szabad erő, ami nem függhet senkitől és semmitől. Ami megállás nélkül megy az ötletei és ideái irányába, amelyek éltetik és értelmet adnak mindennapjainak. Megvan a képessége arra is, hogy szolgálja mindazokat, akik az életünk részei, hiszen a gondolatainkból felépülő hitünknek hatalmas ereje van. Nincs nagyobb szolgálat annál, mint egybekötni a békét és az igazságot a szívünkben, melyek belülről fakadnak, a valódi lényünkből és valódi rendeltetésünkből.

1 comment on “Mai Tarot Jóslás, Április 17., Kardok lovagja

    Herceg Marianna

    • 2020-04-18 at 10:21 de.

    Szerelem

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X