Mai Tarot Jóslás, Április 15., A világ

A képen látható nő kiegyensúlyozottan, méltóságteljesen, önbizalmat sugárzóan áll a világ közepén.

Az őt körülvevő babérkoszorú az ő hatalmát, a kezében tartott pálcák pedig akaraterejét szimbolizálják. A Nagy Arkánum többi lapjától eltérően neki már sikerült egyensúlyt teremtenie a két oldal, a tudat és a tudatalatti világa között, és ezt most boldogan ünnepli. Nemcsak a világ elismerését vívta ki ezzel, hanem ami még fontosabb: saját önbecsülését.

A Világ a beteljesülés és az elért eredmények lapja. Megtapasztaljuk a világgal és az önmagunkkal való természetes egységet. Együtt mozdulunk a természet és szívünk ritmusával, hiszen a kettő valójában ugyanaz.

Vigyázzunk, nehogy hamis biztonságérzetet alakítsunk ki.

A Világ elméletileg a tökéletes egysége,t beteljesedést jelenti, ám a valós életben ez nagyon ritkán fordul elő. De emberek vagyunk, és ha másként nem megy, legalább részben és időlegesen szeretnénk megtapasztalni a teljességet. Az így szerzett tapasztalatok haladásra, újabb tapasztalatszerzésre ösztönöznek. ha másért nem is, hát azért, hogy újra átélhessük a szabadság és a beteljesülés mámorító, fenséges pillanatát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .