Keddi horoszkóp, Április 14., Ma nagyon intenzíven élsz át mindent, legyen szó jó vagy rossz dologról…

Kos

Nem ártana egy kis pezsgést vinni a hétköznapjaidba, mert ennek hiányában úgy érezheted, hogy semmi izgalom nincs az életedben. Pedig csak jobban körül kellene nézned. Egy kibontakozó szerelem lehetősége talán felvillanyozna.

Bika

Ma nagyon intenzíven élsz át mindent, legyen szó jó vagy rossz dologról. Ez meglehetősen feszültté teheti a hangulatodat. Nem ártana többet pihenni, ideje lenne már, hogy visszavonulót fújj. Ne vidd a munkát túlzásba, tarts mértéket.

Ikrek

Ha a mai napon többet beszélsz a kelleténél, ezzel árthatsz önmagadnak, sőt még valaki olyannak is, akinek pedig nem akartál semmi rosszat. A fecsegés helyett inkább koncentrálj arra, hogy mielőbb végezz a fontosabb feladataiddal.

Rák

Ma mindenáron változtatni szeretnél. Vonatkozhat ez a szerelmi kapcsolatodra, anyagi, munkahelyi témákra. A megfontoltság azonban ajánlatos lenne, mivel hajlamos lehetsz elhamarkodott, meggondolatlan lépésekre ragadtatni magad.

Oroszlán

Tele vagy ragyogó ötletekkel és életszeretettel. Olyan kreatív, új gondolataid támadhatnak, amelyek feldobják a hangulatodat és segítenek tisztán látni. Ma sokat haladhatsz előre, hogy megtaláld a legjobb megoldást egy problémádra.

Szűz

Az akaraterőd ma sok mindenen átsegíthet. Azonban bármilyen vállalkozásba is kezdenél, most ne várj azonnali eredményt. Gyors meggazdagodásra hiába számítasz, mert az elképzeléseid csak hosszú távon hozhatnak majd eredményt.

Mérleg

Ma hajlamos lehetsz túl érzékenyen reagálni minden apróságra. Olyasmi is felbosszanthat, amivel egyébként máskor egyáltalán nem szoktál foglalkozni. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, gondolj valami szép és kellemes dologra…

Skorpió

Ma egyik pillanatról a másikra heves vitákba bonyolódhatsz mindenkivel, aki él és mozog a környezetedben. Ha teheted, akkor kerüld el ezeket a kényes helyzeteket, és ne ma akarj olyan dolgokat tisztázni, amiket eddig sem sikerült.

Nyilas

A napi megszokott életritmusod kezd kissé unalmassá válni számodra. Próbálj kreatívabb lenni a saját érdekedben. Ha elég merész vagy, új korszak indulhat el az életedben. Belekezdhetsz valamibe, amit régóta szeretnél megvalósítani.

Bak

Jó lenne átgondolni kapcsolatodat, mert kezd eluralkodik rajtatok a megszokás. Ma több az elintéznivalód, mint máskor. Ráadásul az egyik kollégád folyton a nyomodban van, ez meglehetősen felidegesít és bosszússá teheti a napodat.

Vízöntő

Semmilyen számla nem marad kiegyenlítetlen az életünkben. Ha jót teszel valakivel, akkor azt vissza is kapod. Lehet, hogy nem azonnal – és nem éppen ugyanattól a személytől, de visszakapod. Érvényes ez negatív értelemben is.

Halak

Egyik munkatársad kellemetlen perceket szerezhet neked a rosszindulatú megjegyzéseivel. Ráadásul az anyagi helyzeted sem valami rózsás. Kissé meggondolatlan vagy, ha pénzről van szó, képtelen vagy hosszú távra tervezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .