Így találhatod meg a szerelmet 2020-ban a csillagjegyed alapján


0
Categories : Cikkek

Kos

Lassíts. Élvezd ki a pillanatokat. Ne hagyd, hogy megfélemlítsen az elkötelezettség. Ne félj az idők apró, lassan telő részétől, mint például egy hosszú és nyugodt kávézás keretein belüli randi. Mondj beteget, hogy ne kelljen dolgoznod, és töltsd a napot az ágyban, menj és fedezd fel a városod, minden nap keress kis kalandokat egy arra érdemes személlyel.

Bika

Fogadd el, hogy nem tudsz még mindent a szerelemről. Légy alázatos, de legyen önkritikád, és tudd hogy megérdemelsz egy jó embert. Légy tisztában azzal, hogy soha nem fogod tudni ellenőrizni a másik érzéseit és gondolatait. Legyél türelmes, ne zavarjon ha lassan megy – ez nagyon jó dolog lehet.

Ikrek

Ne feledd, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni. Figyelj, és próbáld megélni a pillanatot. Parancsold azt az agyadnak, hogy kapcsoljon ki néha, ha negatív, pánikos vagy fél. Lélegezz. Tudd meg mire van szükséged, és keresd meg. Először magaddal légy őszinte, aztán mindenki mással.

Rák

Tudd meg, hogy megérdemled a világot. Légy óvatos a szíveddel, de ne félj. Sétálj el azoktól, akik csak magukkal foglalkoznak. Ne félj attól, ha bárki segíteni akar. Mond ki az érzéseidet és a gondjaidat – amikor megsérültél, szédülsz vagy fájdalmaid vannak -, és ne kérj elnézést érte.

Oroszlán

A tervek helyett kövesd a saját megérzéseidet. Mutass fel olyan kreatív dolgokat, amelyekkel bemutatod más embereknek, hogy ki is vagy valójában. Tölts több időt a kérdések feltevésével, mint azzal hogy magadról beszélsz. Ne felejtsd, hogy csak a saját döntéseid vezérelhetnek. Találj örömöt és izgalmat ebben a tényben frusztráció helyett.

Szűz

Hagyd, hogy a pragmatizmus érzékeltesse a véleményedet a szerelmi életedben, de kontrolláld egészében. Vállalj kockázatot. Légy nyitott a szíveddel. Mond meg az agyadnak, hogy álljon le, ha csak olyan okokat akar felhozni, ami miatt nem kéne randiznod valakivel, vagy olyan okokat ami miatt nem fog sikerülni. Tudnod kell, hogy szórakoztató, érdekes és okos vagy, de ne pazarold az idődet, csak olyanra aki azt megérdemli.

Mérleg

Tedd meg azokat a dolgokat, amiket meg akarsz tenni. Ne mindig másnak próbálj eleget tenni. Ha valakivel töltesz időt, hagyd hogy valóban vele legyél, ne másfelé járjanak a gondolataid és ne azon gondolkozz hogy mit kéne még megcsinálni. Bízz az ösztöneidben, bízz abban hogy jó döntéseket hozol. Válassz olyan döntéseket, amelyek valóban a te boldogságot támasztják alá, és nem másokét.

Skorpió

Engedd meg magadnak, hogy végre boldog légy. Légy az, aki valójában vagy, ne próbálj meg azért megváltozni, hogy valaki másnak kényelmesebb legyen. Légy tudatában a negatív gondolataidnak, minél tudatosabb vagy, annál jobban tudod kontrollálni őket és kevésbé lesz uralma a elméd felett. Hagyd, hogy bevonzd a rá alkalmas embereket az életedbe a nevetéseddel, a szereteteddel, a személyiségeddel.

Nyilas

Tedd meg az első lépést. Vállalj kockázatot. Döntsd végre el, hogy odamész hozzá. Ne felejtsd el, hogy te vagy az aki uralja a szerelmi életedet, senki más. Légy boldog és magabiztos, de amikor találkozol valakivel, akivel komolyra fordulhat a dolog, ne féld megmutatni neki a félénk, törékeny oldaladat sem.

Bak

Adj magadnak engedélyt a nevetésre. Ne feledd, hogy igen, a szerelem magába foglal néhány gyakorlati gondolkodást és némi logikát, és sokáig úgy fogod érezni hogy nem lesz értelme. Békélj meg ezzel az igazsággal. Legyél buta. Ha találsz valakit, aki kihozza belőled ezeket az érzéseket, ne engedd el.

Vízöntő

Nyisd ki, nyisd ki , nyisd ki. Ne zárj be minden ajtót magad előtt. Had lássanak az emberek. Légy sebezhető. Az egyetlen dolog amit védesz, mikor falakat húzol magad köré, az a saját magányod. Foglalkozz azzal, aki egy kicsit idegessé tesz, ami általában azt jelenti, hogy a szíved valami nagyszerűt érez.

Halak

Döntsd el, hogy mit akarsz. Döntsd el, hogy megérdemled-e a szerelmet. Hagyd abba hogy másokat nézel, és azzal foglalkozol hogy velük mi történik, és hogy veled ez soha nem fog megtörténni. Hidd el hogy meg fog történni veled is, hidd el, hogy megérdemled. Beszélgess az emberekkel, ha valaki randira hív mondj igent, még akkor is ha nem vagy biztos benne hogy ebből komoly kapcsolat lehet. Járj el szórakozni. Ne feledd, hogy így történnek a váratlan pillanatok.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X