Heti horoszkóp, Július 20 – 26


0
Categories : Horoszkóp

KOS

Ha a Kosok a fejükbe vesznek valamit, rigorózusan tartják magukat eredeti elgondolásukhoz. A rugalmasság hiánya ezen a héten is többször vezet rázós szituációkhoz, főleg ha nem engedik, hogy az események sodrása függvényében alkalmazkodjanak az új helyzetekhez. Akik Kos mellet horgonyoznak le, soha nem lehetnek biztosak semmiben. Segítség a virágoktól: a Kosokra jó hatással van egy tenyérnyi nagyságú napraforgó, melyet ha beletesz egy vázába, a Nap feltöltő erejét sugározza.

BIKA

Gondoskodási hajlamuk basáskodásba mehet át, rossz esetben birtokvággyá torzulhat. Emiatt mások úgy érezhetik, hogy nem könnyű velük egy fedél alatt élni. Meg kell tanulniuk kiengedni, és feloldódni szerelmük, családjuk körében. Kedves Bikák, nyár van, adjanak szabadságot kedvesüknek, és ne leselkedjenek folyton utánuk! Segítség a virágoktól: egy csokor mezei virág olyan színessé és változatossá teszi életüket, mint maga a csokor.

IKREK

Egész héten óvatosan közelítenek az érzésekhez, elutasítástól való félelmükben inkább visszafogják magukat, hogy ne tűnjenek sebezhetőnek. Kettősségükből adódóan időnként nem látszanak túl szeretetreméltónak. Kedden és csütörtökön nagyon erős lesz a társas ösztönük, hiányérzetük megnő, ha nem érzékelik a partner közelségét. Segítség a virágoktól: egy csokor margaréta nyugalmat, lelki egyensúlyt tükröz az Ikreknek.

RÁK

Többnyire olyan társra vágynak, akivel javarészt megegyezik az érdeklődésük. Aki nemcsak szerető, hanem megértő barát is. Szerdán és pénteken, valamilyen múltbéli sérelem miatt, látszólag hűvösek lesznek és zárkózottak, de mélyen legbelül gyengédségre áhítoznak. Segítség a virágoktól: ha már régóta nyűglődik egy sérelme miatt, s nem tud továbblépni, a világos, kék színű virágok segíthetnek a feldolgozásban. Próbálja meg például egy csokor búzavirággal!

OROSZLÁN

Hajlamosak túlbecsülni teherbíró képességüket. Egész héten olyan elfoglalt életet élnek, hogy a szerelem alig, vagy egyáltalán nem is fér bele az életükbe. Sajnos, ha nem változtatnak ezen, könnyen lehet, hogy egy hosszan tartó depresszióval kell megküzdeniük. Segítség a virágoktól: elalvás előtt tegyen éjjeliszekrényére egy vázába bármilyen színű rózsát, nagyon intenzív impulzusokat ad az agynak, elsősorban a gondok elűzésére.

SZŰZ

Ezen a héten a kedvező csillagállásnak köszönhetően, jobban rá lehet látni a Szűzek dolgaira. A visszafogott külső alatt erős érzékiség lappang, mely arra vár, hogy szabad utat kapjon. Olyan partner társaságában tudnak kibontakozni és érzik jól magukat, akik megértéssel fogadják, kezelni tudják hangulatváltozásaikat. Segítség a virágoktól: munkahelyén aura tisztítóként, lélekemelőként hathat egy cserepes orchidea.

MÉRLEG

A Mérlegek uralkodó bolygójuknak köszönhetően mindig szerelembe esnek. Eleinte sokat tesznek, hogy megkedveltessék magukat partnerükkel, ám ahogy kezdik egyre nagyobb biztonságban érezni magukat, minden elszürkül. Elfoglalt emberek lévén, semmi kivetnivalót nem találnak abban, ha előre betáblázzák a szerelemre szánt időt. De vajon azon elgondolkodtak, hogyan vélekedik erről a másik fél? Segítség a virágoktól: a mélyvörös virágok hozzák lendületbe, például a vörös gerbera és a rózsa.

SKORPIÓ

Partnerük sokszor csak nagyon nehezen képes nyomára bukkanni valódi érzéseiknek. Amíg 100%-ig nem biztosak abban, hogy viszonzásra találnak, többnyire titokban tartják érzelmeiket. Velük kapcsolatosan időre van szükség, mindent ki kell várni! Tilos sürgetni bármiféle felvállalást, összebútorozást, és hasonló, hosszú távra szóló elhatározásokat. Segítség a virágoktól: az afrikai ibolya, bármilyen színben, az ideális növény számukra.

NYILAS

Minden Nyilasban egy kiváló előadóművész rejtőzik. Szeretik, ha van hallgatóságuk. Nagyszerűen mesélnek történeteket, játszi könnyedséggel szövi fantáziájuk a cselekmény fonalát. Szerelemben, azon belül is a testiségben, hétfőtől péntekig nem teljesítenek túl jól. Aggódásra nincs okuk, fogjuk az időjárásra és a csillagok állására. Segítség a virágoktól: gond és bajűző hatását a legjobban egy csokor rózsaszín, vagy fehér szegfű fejti ki.

BAK

A döntésképtelenség lesz a legfőbb problémájuk ezen a héten. A harmónia és a tökéletesség keresése közben, hajlamosak szőrszálhasogatásba fogni, és addig tétovázni, míg az összes lehetőséget elszalasztják. Egy kis önkontrollal, vagy baráti segítséggel lehet ezen segíteni! Segítség a virágoktól: lelki alkatához legjobban a vízközeli élőhelyeket kedvelő, rendkívül változatos színű és formájú proteafélék illenek. Konkrétan nem megnevezhető félelmek, baljós sejtelmek, negatív jövőkép enyhítésére fölöttébb alkalmasak.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő nem egy kapkodós jellem. Akárcsak az élet többi területén, a testiségekben is kellő időt hagynak maguknak a dolgok véghezviteléhez. Megértő figyelmességüknek és kimeríthetetlen energiáiknak köszönhetően sokan imádják őket. Ezen a héten akkor lehet baj, ha valakit le szeretnének rázni, de a másik fél hallani se akar erről. Még akár hivatalos útra is terelődhet a probléma. Segítség a virágoktól: a színpompás liliom érintése nyugtató hatású!

HALAK

Semmi nem hozza lázba annyira, mint a hihetetlenül pazar miliő fényűzése és kényelme. Ezért lehetséges, hogy szeretnek jönni, menni, flancolni, jó anyagi háttérrel rendelkező barátaikkal. Párkapcsolatban, ha nem kapják meg kedvesüktől, amire vágynak, több nekifutással, de tovább állnak. Lehetséges, hogy éppen most jött el ennek az ideje? Segítség a virágoktól: a napvirág segít, hogy kifelé ítélkezés-mentesen, és nyitottan, befelé pedig az igényeik mentén éljék életüket.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X