Ezt az 5 csillagjegyet fogja a legjobban megviselni a Merkúr márciusi visszavonulása!

Ezt az 5 csillagjegyet fogja a legjobban megviselni a Merkúr márciusi visszavonulása!

A Merkúr újra visszavonulót fúj, ám ez a visszavonulás merőben eltérő lesz a többi bolygó visszavonulásától. A mostani folyamat nyomással, nézeteltérésekkel, zavartsággal fog együtt járni, ami kisebb-nagyobb mértékben káoszt okozhat a mindennapjainkban.

A Merkúr bolygónk visszavonulásának hivatalos időpontját március 5-re tehetjük, és egészen a hónap végéig, 28-ig fog tartani. Mindenki kisebb-nagyobb mértékben tapasztalni fog valamiféle változást, de igazából a következő 6 csillagjegy szülöttjeire lesz igazi hatással a márciusi bolygómozgás:

Ikrek

Mivel a Merkúr az uralkodóbolygód, ezért magától értetődő, hogy hatással lesz rád. Alapjába véve ez időszakban is próbálsz hatékonyan kommunikálni az emberekkel, de sokkal többször kell ismételned önmagad és az is lehet, hogy páran kiforgatják szavaid. A legtöbb, amit tehetsz az az, hogy nem bosszankodsz a félreértéseken, hanem nyugodtan kezeled a szituációkat.

Rák

Mivel ez a csillagjegy természeténél fogva is egy érzékenyebb lélek, ez a tulajdonság csak tovább fokozódik és hatással lesz szinte mindenkire, akik a közeledben vannak. Minden, amit eddig visszafojtottál, most akaratlanul is a felszínre tör és elsöpör mindenkit. Ez idő alatt emlékezz, hogy szavaid súlyos jelentéseket hordoznak, így kétszer is gondold meg, mielőtt beszélnél.

Oroszlán

Ezalatt a periódus alatt pihenned kell, mert túlzott erőfeszítéseid miatt elfáradhatsz és elbukhatsz. Nagyobb odafigyeléssel fordulj magad felé és próbáld meg tisztán látni az életed: ott tartasz most épp, ahol lenned kéne? Ne hagyd, hogy az energiák összezavarjanak, mert hidd el, a végén minden kikristályosodik.

Mérleg

Ez a visszavonulás nem teszi lehetővé, hogy érzelmeidet csak úgy elnyomd magadban. Akár akarod, akár nem a felszínre fognak törni, így a legtöbb, amit tehetsz az, ha fokozatosan engeded ki a gőzt, és nem bombaként robbannak ki belőled az indulatok.

Vízöntő

Nagyon frusztrált időszak elé nézel, úgy fogod érezni, mintha semmi sem akarna összejönni, de nyugalom, az Univerzum mindent elintéz majd. Attól, hogy te most még nem látod, hogy hogyan is áll össze a kép, attól még nem azt jelenti, hogy az életed ezen szakasza zátonyra futott. Próbáld meg más szemszögből nézni a dolgokat és meglátod, hogy az apró darabok illeszkednek egymáshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2019 TarotGuru · Crumbs Theme by WPCrumbs
X