Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

Kos

Kos jegyűként alapból sem számítasz igazán türelmes csillagjegynek, de ha még siettetnek is téged valamiben a többiek, na, attól a legszívesebben azonnal felrobbannál.

Bika

Bika jegyűként talán semmit sem utálsz jobban, mint amikor megváltozik a jól bejáratott napi rutinod. Az olyan társaságok is ki tudják nyitni a bicskát nálad, ahol folyamatosan megy a drámázás.

Ikrek

Ikrek jegyűként a vidámság, a változatosság, a mozgás, az információ híve vagy. Éppen ezért az unalmas, egyhangú, monoton tevékenységektől, barátoktól szíved szerint kifutnál a világból.

Rák

Rák jegyűként mindened a magánéleted, amit szeretsz is megtartani magadnak. Az olyan emberektől kapsz frászt, akik elefántként trappolnak át a privát szférádon, és képtelenek elfogadni, van, amit nem akarsz megosztani velük.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként elvárod a figyelmet, a tiszteletet. Ha valaki a csenddel akar büntetni téged, tőle meg tudna ütni a guta. Te kifejezetten azt szereted, ha a többiek egyenesen és tisztán a szemedbe mondják, ha valami gondjuk van veled.

Szűz

Szűz jegyűként a gorombaság és a gonoszság minden formájától frászt kapsz. Ha valami igazán felbosszant és idegesít téged, az a rosszindulat, az otromba beszéd és azok az emberek, akik folyton a többieknek ártanak.

Mérleg

Mérleg jegyűként téged a leginkább az bosszant fel, ha látod, hogy valaki úgy végzi a dolgát, hogy egyáltalán nem is ért hozzá. Szereted a rendszert, és utálod, ha valaki felrúgja a szabályokat.

Skorpió

Skorpió jegyűként szívből megveted a hazug embereket, de rendesen fel lehet húzni téged a mellébeszéléssel is. Egyszerűen fel nem foghatod, miért nem lehet egyenesen megmondani az igazságot, még ha az esetleg fájdalmas is.

Nyilas

Nyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

Bak

Bak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Halak

Halak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .