Ez az amit még áprilisban abba kell hagynod a csillagjegyed szerint!

Kos

Állandó késés

Fejezd be azt, hogy mindenhonnan elkésel, és próbálj meg hamarabb elindulni. Ha nem kell mindenhova rohannod és elnézést kérni a késésért, jelentősen javítani fog a személyiségeden.

Bika

Bocsánatkérés mindenért

Jó ha belátod a hibáidat, de mindenért bocsánatot kérni teljesen felesleges. Ha te is túl gyakran bocsánatot kérsz, próbálj meg odafigyelni magadra, és ne szerepeljen minden mondatodban hogy “sajnálom”.

Ikrek

Játék a telefonon

Igen, a technika mindenhol ott van és irányít bennünket. Arra viszont oda kell figyelned, hogy ha társaságban vagy, figyelj a társaidra. Ne csak akkor lásd az életet, amikor felnézel a telefonodról.

Rák

Negatív dolgokra való fókuszálás

Bár valószínűleg nem tetszik a rád bízott munkahelyi projekt. Vagy ma kicsit túl meleg van. Lehet hogy savanyúságot tettek a szendvicsedbe, mikor külön kérted hogy nem szeretnél bele. Bármi legyen is, a dolgok néha rosszra fordulnak. Ilyen az élet. Ha csak a negatívumokra koncentrálunk, napjainkra befolyással lesz hangulatunk. Ehelyett próbálj meg a pozitívumokra koncentrálni, és élvezd inkább azokat a dolgokat, amik boldogságot hoznak az életedbe.

Oroszlán

Törölt tervek

Miközben vészhelyzetek jelentkeznek, és néha valójában nem érzed jól magad, de a lustaság miatt történő lemondás rossz ürügy. Nem akarod hogy úgy ismerjenek, mint “fleknis” barátot, ezért ha terveket készítesz, tarts ki mellettük.

Szűz

Kifogások keresése

Annak ellenére, hogy kísértésnek számít a mentség megváltása, a cselekedeteidnek és hibáidnak felelősség vállalására kell törekedned. Sokkal frissítőbb, amikor beismered a hibáidat, mint amikor minden egyes lépésnél a kifogásokat keresed. Légy őszinte önmagaddal és másokkal egyaránt.

Mérleg

Túl érzékeny viselkedés

Teljesen jogosan van lehetőséged sírni és idegeskedni amikor csak akarod, az életben viszont rengeteg olyan ember lesz aki rosszindulatú, durva és pocsék dolgokra képes. Meg kell tanulnod, hogy ezek a dolgok leperegjenek rólad, és tovább tudj haladni az életben. Erős harcos vagy, emlékeztesd erre magad minden alkalommal, amikor valaki meg akar bántani téged.

Skorpió

Túlreagálás

Néha hajlamos vagy arra, hogy a dolgokat aránytalanul felfújd. Mindannyiunkkal megesik néha, de a túlreagálás soha nem oldja meg a problémát. Sőt, inkább további problémákat szül. Legközelebb, amikor úgy érzed hogy fel fogsz robbanni, emlékeztesd magad, hogy van egy egészségesebb lehetőség is a probléma kezelésére.

Nyilas

Mindent olyan komolyan veszel

Az életnek vannak hullámai. Hosszú távon nem fog jót tenni neked, ha mindent olyan komolyan veszel. Noha vannak súlyos pillanatok az életben, próbálj meg beletenni egy kis humort a mindennapjaidba.

Bak

A megjelenés megszállottsága

Könnyű mindig a legjobb formádat mutatni, de ne hagyd hogy a megjelenésed a bizonytalanság és megszállottság elsődleges pontja legyen. Lenyűgöző vagy, ragyogó és hibátlan. Ám látszódni fog, ha borúságodat is ragyogás mögé próbálod rejteni, és megkérdőjelezed a szépséged természetességét.

Vízöntő

Menekülés a problémák elől

A balsors nem a gyengeséget jelenti, hanem azt, hogyan tanulunk és fejlődünk. Ha folyamatosan elmenekülsz a problémáid elől, soha nem fogod megtanulni hogyan lehet leküzdeni azokat. Adj magadnak időt az előtted lévő kérdések megválaszolására, és tanuld meg hogy vagy képes a jövőben jobban kezelni azokat.

Halak

Mindig a rövidebb út

Időnként az ember súlyos döntések elé néz, és tudnunk kell “mi könnyű” és “mi helyes”. A könnyebb döntés nagyon sok esetben nem a helyes döntés. Mérlegeld, és dönts legjobb belátásod szerint, de mindig törekedj a helyes döntést meghozni, még ha az nehezebb is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .