Erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi újhold

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi újhold

Az idei esztendő utolsó újholdja december 7-én tartózkodik az égen. Azt mondják, hogy valami új kezdetét hozhatja a számunkra – ebben az évben utoljára, bár sz új évtől is hasonlókat várhatunk. Bár az újhold láthatatlan a számunkra, mégis érdemes lehet aznap korán kelni és végiggondolni, hogy mihez is fogjunk, milyen új dolgok várhatnak ránk a következő napokban, hetekben. Erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a decemberi újhold, ők egy kicsit több energiát érezhetnek ahhoz, hogy készek legyenek egy nagyobb, jelentősebb változás befogadására.

Nyilas

A decemberi újhold ösztönözheti a Nyilaskat arra, hogy a szokásosnál egy kicsivel több energiát fordítsanak az öngondoskodásra. Foglalkozzanak a testi és lelki békéjükkel, törekedjenek arra, hogy megtalálják a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát. Tartsanak egy szépség-, vagy wellnes napot, hogy megújulhassanak kívül-belül.

Ikrek

Új kapcsolatokat, akár új párkapcsolatot is hozhat az Ikrek jegy szülöttei számára a decemberi újhold. Érdemes lehet tehát felkészülniük erre az izgalmas időszakra. Az új kapcsolatok mellett (ezek lehetnek munkával kapcsolatos, üzleti, de magánéleti kapcsolatok is) a régiek megerősödhetnek, elmélyülhetnek. Minél szemfülesebbek, annál jobban alakulhatnak a dolgaik.

Szűz

Az otthon és a család területén számíthatnak változásokra a Szűz jegyűek. Lehet, hogy egy új otthonba költöznek, vagy felújítják a régit? A csláddal való kapcsolatukon is érdemes lehet dolgozniuk ebben az időszakban, hogy kisimuljanak a kapcsolatok, közelebb kerüljenek egymáshoz. Nyugodtan végezzenek hzimunkát, most extra erőt érezhetnek az elvégzéséhez.

Halak

Jó hír lehet a Halak jegy szülöttei számára, hogy a kemény munkájuk kifizetődni látszik. A munkahelyükön nagy figyelmet fordítottak az elmúlt időszakban rájuk és most úgy tűnik, valamiféle elismerésre számíthatnak ezen a téren. Lehetőség nyílhat a karrierjük építésére, egy nagyobb cél elérésére.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

© 2019 TarotGuru · Crumbs Theme by WPCrumbs
X