Csütörtöki horoszkóp, Április 30., Sikerülhet egy nehéz feladatot megoldanod, ha…


0
Categories : Horoszkóp

Kos

Szerencsére akadnak segítőtársaid a mai napon, akik támogatóid lesznek a nehezebb pillanatokban. Kerüld a fölösleges összetűzéseket, csak magadnak ártasz vele és még az egészséged is kárát láthatja az állandó idegeskedésnek.

Bika

Előfordulhat, hogy csalódsz néhány emberben, akit eddig a barátodnak hittél. Szentelj több figyelmet az egészségednek, mert számos váratlan esemény veszélyeztetheti ma az eddigi kiegyensúlyozottságodat és a lelki harmóniádat.

Ikrek

Ma úgy érezheted, hogy le tudod zárni a múltat és el tudod engedni azokat a dolgokat, amelyek már nem működnek úgy, ahogyan szeretnéd. Ezáltal olyan lehetőségek nyílhatnak majd meg előtted, melyekről eddig csak álmodni mertél.

Rák

Túl sokat dolgozol, az eredménnyel mégsem vagy elégedett. Feszült vagy, nem tudsz igazán koncentrálni. Nehezen találod a helyed, számos akadállyal kell szembenézned a mai nap során. Csalódás érhet a pároddal kapcsolatban is.

Oroszlán

Nem tudod, mi lenne az, ami boldoggá tenné a partneredet, de úgy tűnik, hogy ez téged már egyáltalán nem is érdekel. Ebből bizony nem fog kisülni semmi jó. Döntened kellene végre, hogy mit is akarsz. Mész vagy maradsz, ez itt a kérdés.

Szűz

Az állandóságra törekszel, pedig a sorsod mostanában a változás felé sodor. Ha erőszakkal megpróbálsz ellenállni, nem juthatsz messzire. Várj kitartóan és türelmesen, hamarosan anyagilag és érzelmileg is jobb helyzetbe kerülhetsz.

Mérleg

Ma érdemes lenne egy kis időt szánnod arra, hogy figyeled magadat és az intuíciódat. Az utóbbi időben egyre pontosabban megérzel előre dolgokat. Beszéd nélkül is tudod, hogy kivel mi történik, főleg, ha ráhangolódsz valakire.

Skorpió

A mai napon valószínűleg gyorsabban és biztosabban érsz célhoz, mint máskor, mivel kezded visszanyerni a régi önmagad. Figyelmed ismét az érzelmek felé terelődik, ezért több időt szánsz a partneredre és magadra is. Szerelmes vagy?

Nyilas

Sikerülhet egy nehéz feladatot megoldanod, ha toleránsabb vagy. Ha szeretnél rendet tenni a kapcsolataidban, akkor az állandóan előtörő akarnokságod nem vezet eredményre. Kénytelen leszel kompromisszumot kötni, ha békét akarsz.

Bak

Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön. A pároddal tisztázd a félreértéseket, beszéljétek át részletesen a gondjaitokat. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Az asztal alá söpört problémák nem tesznek jót a kapcsolatnak.

Vízöntő

Ma rendkívül erőszakos lehetsz. Nem árt vigyázni, jobban jársz, ha a munkádba fekteted a fölösleges energiáidat, minthogy önmagadat vagy másokat pusztíts. Anyagi helyzetedre is ráférne már egy kis renoválás. Ügyelj a tiszta eszközökre.

Halak

Aludj többet, törődj az egészségeddel is a sok tennivaló mellett. Nem beszélve arról, hogy kipihenten és csinosan sokkal hódítóbb, vonzóbb vagy, mint amikor az álmatlanul átvirrasztott éjszakák miatt sötét karikák virítínak a szemed alatt.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X