6 csillagjegy, akiket a legnehezebb szeretni


0
Categories : Cikkek

Szűz

A szerelemben a Szüzek számítanak a legnehezebb esetnek. Nagyon függetlenek és maguk fura módján állnak a párkapcsolatokhoz. Addig képes viszonylag megközelíthetetlennek mutatkozni, amíg nem tudnak megbízni a másikban. Emiatt nagyon kevesen hajlandóak kitartani mellettük és megvárni a nagy áttörést.

Skorpió

Nagyon titokzatosak és legtöbbször ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak, nemhogy a párjuk. Szinte lehetetlen kiigazodni rajtuk. Rendkívül fárasztóak tudnak lenni a féltékenységi jeleneteikkel és a sértődéseikkel. Addig nehezen találnak párra, amíg meg nem érnek.

Nyilas

Azért nehéz velük komoly kapcsolatot létesíteni, mert az egyik legfondorlatosabb és leglobbanékonyabb természetek. Nagyon izgalmas velük az élet, soha nem lehet mellettük unatkozni, de ez a hátulütője is a velük való kapcsolatnak. Állandóan új izgalmakat, új kalandokat és új prédákat is keresnek. Leggyakrabban csak egy hasonszőrűvel jönnek ki.

Vízöntő

Eléggé tartózkodó és diszkrét jegy. Nem enged be akárkit a magánszférájába, az élete azon részébe, amit csak kevesen ismernek. Nehezen nyílik meg, nem fedi fel könnyen magát. Elég nehéz őt igazán jól megismerni, mert mindig tart néhány lépés távolságot. Olyasvalakire van szüksége, akiben őszintén megbízhat, és aki mellett komfortosan érzi magát.

Bak

Nagyon gyakorlatias típusok, ami egyrészt jó tulajdonság, a kapcsolatok szintjén azonban nem igazán. Persze, nagyon megbízhatóak, viszont senki nem szereti, ha párválasztás címén vizsgálgatva és méregetve van és előnyök és hátrányok listáját sorakoztatják fel mellette. Azonban, ha sikerül bejutnod egy Bak szívébe, onnan már semmi nem törölhet ki.

Oroszlán

Nincs még egy jegy, amely ennyire elragadó és dinamikus lenne. Nagyon független és magabiztos típus. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie egy Oroszlánnal való ismerkedés során. Nehéz nekik ellenállni, de helyén kell tudni kezelni a természetüket, mert ha ez nem megy, akkor érdemesebb még időben tovább állni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X