2020 április havi horoszkóp: nagy változások lesznek némely csillagjegy életében…


0
Categories : Horoszkóp

Kos

Ez a te hónapod lesz. Áprilisban lehetőséged nyílik rá, hogy növeld a lelki képességeidet és egy új spirituális utazásra indulj. Ha valaha átfutott az agyadon, hogy meditálj, akkor itt az ideje hallgatnod a belső hangodra és csatlakoznod a szellemi vezetődhöz.

Bika

Az univerzum készen áll arra, hogy megadja neked mindazt az erőt, amire szükséged van a céljaid eléréséhez, ezért jobb, ha ebben a hónapban készenlétben állsz. Függetlenül attól, hogy a projekt személyes vagy üzleti, a legjobb, ha teljes energiáddal arra összpontosítasz.

Ikrek

Imádsz új kapcsolatokat kialakítani és erre ez a hónap tökéletes lehetőséget fog nyújtani. Azáltal, hogy az energiádat a baráti és egyéb társasági köreidre összpontosítod, olyan célokat is elérhetsz, amiket már régóta kitűztél magadnak.

Rák

Ha másra nem is koncentrálsz különösebben ebben a hónap, legyen időd arra, hogy tervet eszelj ki. A karriereddel kapcsolatban most nagyon sok időt és energiát kell befektetned egy projekt elindításához, egy ötlet kivitelezéséhez vagy egy prezentáció összeállításhoz. Adj bele 100%-ot.

Oroszlán

Az új kezdetek hónapja ez, ami különösen igaz az Oroszlánokra. Készen állsz arra, hogy eltörölj minden negatív aspektust az életedből annak érdekében, hogy új és igazán izgalmas dolgok születhessenek a helyükbe. Ha komoly, hosszú távú terveket szeretnél elindítani, ennél jobb időszakot nem is találhatnál rá.

Szűz

Bármibe is kezdj bele, legyen az párkeresés, családi esemény vagy munka, a világegyetem ott áll az oldaladon, hogy segítsen téged benne, így nagy esélyed van rá, hogy elérj mindent, amit valóban szívből akarsz. Ha szeretnél saját vállalkozást indítani, esetleg új munkát találni, akkor ez össze is fog jönni, ha fektetsz bele némi energiát.

Mérleg

Egy életre szóló lehetőséged nyílik rá, hogy a kreativitásodat olyan dolgokra kamatoztasd, amelyek valóban megfizetődőek lesznek. Ha olyan szenvedélyesen végzed a dolgodat, mint általában, akkor bármi is legyen az ötleted, nagy esély van rá, hogy sikerrel fogsz járni.

Skorpió

Mivel az évben ez az időszak a legalkalmasabb fontos változtatások megtételére, ezért ideje, hogy te is véget vess olyan régi rossz szokásoknak, amelyek csak hátráltatnak abban, hogy előrébb juss az életedben. Lehet, hogy ez a szokás a munkádhoz kapcsolódik vagy a táplálkozásodhoz.

Nyilas

Idén áprilisban tökéletes alkalmad nyílik arra, hogy a spiritualitás világában elmerülj és növeld a szellemi tisztánlátó képességedet. A legjobb módja ennek a rendszeres meditáció. A múltbéli félelmek, bizonytalanságok blokkolhatnak téged a felsőbb éneddel való kapcsolódásban, viszont a meditálás segít megszüntetni ezeket a negatív hangokat és elérheted a kívánt megvilágosodást.

Bak

Bár ez egy komoly kihívásokkal teli hónap lesz, ne feledd, hogy képes vagy átlendülni bármilyen nehézségen, hogy az álmaidhoz közelebb kerülj, mindaddig, amíg elég szenvedély lakozik benned. Az univerzum támogat abban, amit valóban akarsz, szóval ne akard sem őt sem magadat hazugságokkal áltatni.

Vízöntő

Ebben a hónapban melléd szegődik a szerencse. Új ajtók nyílnak meg előtted és pénzügyi téren fellendülésre számíthatsz. A hónap eleje elég sűrű lesz, de ne hagyd magad teljesen leterhelni, mert ez a pozitív változás blokkolója lehet. Légy hálás minden előrevivő fejleményért, ami az utadba kerül.

Halak

Megvan minden képességed és erőd ahhoz, hogy elérd, amit az életben kívánsz. Az a legfontosabb, hogy tisztán fogalmazd meg magadban, mi is pontosan a célod, mert így még könnyebb lesz az odáig tartó út és felesleges fejfájástól szabadítod meg magad.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X